www.dvoss.dk

Workshop & Sparringsforløb

Sikre og effektive ledere skaber markant bedre resultater. Men mange ledere - ikke mindst de nye - oplever, at de ikke har værktøjskassen i orden, eller at de ikke længere har overblik over, hvilke værktøjer der skal hives frem hvornår

Jeg hjælper store og mindre virksomheder med at sikre, at deres ledere har de rette og opdaterede værktøjer, som klæder dem bedst muligt på til at tackle deres medarbejdere på en god måde. Medarbejdere, der behandles professionelt og modtager sparring fra deres leder, trives nemlig bedre, har færre sygedage, færre konflikter, er gode holdspillere og performer bedre.

dvoss tilbyder virksomheder workshops og sparring med deres nye ledere.

"Ny leder og hva´så?

At gå fra at være medarbejder den ene dag til at være leder den næste, er en stor mundfuld, selv for de mest hårdføre.

Workshoppen handler om hvilken type leder du gerne vil være, hvordan du agerer i din nye rolle, hvordan du motiverer dine medarbejdere, struktur i din nye hverdag og hvordan du undgår de klassiske faldgrupper.

Vi anbefaler at denne workshop kombineres med et individuelt sparringsforløb.

Workshoppen henvender sig til dig, der er ny i lederrollen og dig, der gerne vil forberede dig til en kommende lederstilling.

Varighed: 6 timer fordelt på 2 halve dage

"Den svære samtale"Som leder, særligt som ny og uerfaren, kan det være svært at gribe "den svære samtale" rigtigt an.

En svær samtale kan være alt fra lønforhandlinger, omstruktureringer, personlige samtaler eller afskedigelser.

Workshoppen handler om, hvordan du forbereder dig inden samtalen, strukturerer og styrer den, og hvordan du håndterer de reaktioner, der måtte opstå. Vi vil naturligvis også komme omkring de absolutte don´ts.

Workshoppen henvender sig til dig, der ønsker råd og inspiration til, hvordan du som leder bliver god til at gennemføre de "svære samtaler" på en god måde.

Varighed: 5 timer

Sparringsforløb

Både som leder og medarbejder kan du stå med udfordringer, som du af forskellige årsager ikke kan drøfte med andre, og som kan være svære at stå alene med. At have en uvildig sparringspartner, som du kan diskutere dine problemstillinger med, og som kan hjælpe dig med at se tingene i et andet lys, kan derfor være fordelagtigt.

Et sparringsforløb hos dvoss tager altid udgangspunkt i den enkeltes problematik og sammen kigger vi på nye måder, at finde frem til løsningen.


Samarbejde i det nye team

Kan du som (ny) leder se fordelen i at kende dig selv og din personprofil og dernæst blive klogere på dine medarbejderes profiler?

Med udgangspunkt i DISC personprofiler, tilbyder dvoss individuelle personanalyser og 1:1 tilbagemelding på disse.

Vi tilbyder også teamevents, hvor medarbejderne i samarbejde med lederen bliver klogere på hinanden og dermed fremmer kommunikationen og samarbejdet i teamet.


Det handler om at finde

den bedste løsning til erhvert formål

Vi sammensætter et forløb til Jer

                  Ring 2989 9090 for yderligere dialog