www.dvoss.dk

Nogle af dvoss kunder har skrevet en reference

Mange tak for det

"Jeg er ny leder, og har i den forbindelse haft et forløb med Marlene, hvor jeg blev klædt på til de udfordringer, jeg møder i dagligdagen inden for IT branchen. Marlenes baggrund tiltalte mig, fordi hun selv har erfaring fra branchen, og jeg har ikke et sekund fortrudt. Marlenes tilgang til de workshops vi har og 1:1 sessions, er yderst givende, og jeg går altid derfra med en følelse af, at jeg har rykket mig. Hun har givet mig nogle værktøjer til at håndtere min travle hverdag og til tider hårde opgaver, og jeg trækker dem altid frem, når det bliver for meget for mig, og så er der ro på igen. Jeg er sikker på, at det netværk og de værktøjer som Marlene hjælper mig med, vil gavne mig mange år ud i fremtiden."

Sys Mindedahl

Servicedesk Manager

Miracle A/S

"I kraft af sin gode og dygtige kommunikation og en unik evne til at videregive værktøjer, formår Marlene at udvikle vores nye ledere fagligt og personligt. Herunder skabe fokus på deres rolle, strukturere deres hverdag, samt - hvad det vil sige at være leder - og dermed hjælpe vores nye ledere til at vokse med opgaven. Vi har oplevet stor effekt af vores samarbejde med Marlene, og sætter meget pris på Marlenes store engagement, gå på, personlighed og hendes professionelle tilgang til opgaven. Vi kan derfor varmt anbefale Marlene de Voss som sparringspartner og til at styrke, udvikle og coache nye ledere."

Brian Holch

Field Service Director

Infocare Service A/S

"Jeg kender Marlene fra hendes mangeårige ledererfaring i et tidligere job, og ved hun der var exceptionel god til at motivere, guide og inspirere hendes medarbejdere. Derfor valgte vi at gøre brug af Marlene, da medarbejdere hos os var 'på vej til lederjobbet'. Både så medarbejderen fik indblik I, hvad der venter i lederrollen - men også bliver klædt bedst muligt på til at håndtere opgaven. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, og samarbejdet er udvidet til et løbende coachingforløb, hvor Marlene fortsat hjælper os"

Jan Skelbæk

CEO

Miracle A/S